muggen- en mierenafstotende planten thuisdepot

Productieomgeving

Samenwerkende partner

Prikproof de zomer door: deze planten verjagen muggen op ...- muggen- en mierenafstotende planten thuisdepot ,Voor muggen is een tuin met basilicum geen aantrekkelijke legplaats, wat betekent dat ze er niet zo snel larven zullen leggen en je dus minder muggen in je tuin hebt. 2. Kattenkruid. Deze plant staat leuk én verspreidt ook nog eens een heerlijke geur. Kattenkruid ruikt namelijk naar een combinatie van munt en …Planten tegen muggen - Hét adres voor planten, bomen en hagenPlant de volgende anti-mug planten in de tuin en u zult gegarandeerd minder last hebben van muggen. Of pluk een paar blaadjes en wrijf de geur op je huid en leg ze op je nachtkastje. Kattenkruid - hoewel katten er dol op zijn, hebben muggen er een hekel aan. Nepeta groeit als een pol over de grond heen en is een ideale bodembedekker.Vijf planten die echt werken tegen muggen | Tuin en Balkon

Muggen vinden mij lekker. En zo te zien aan de bulten op mijn enkels is het weer die tijd van het jaar dat muggen honger hebben. Ik dacht altijd dat alleen DEET goed werkt tegen muggen. Maar er zijn planten die nét zo goed of zelfs beter werken tegen muggen, en waardoor ze een blokje omvliegen.

Deze planten werken tegen muggen, vliegen en andere insecten

De citroenmelisse en citroengeranium zijn dan ook goede planten tegen muggen. Deze twee planten scheiden namelijk een sterke citroengeur af, waardoor muggen op afstand blijven. Beide planten houden voornamelijk van de lente en zomer. De citroenmelisse leeft in de wintermaanden echter ook voort dankzij wortelstokken.

25 planten tegen muggen om ze te verjagen (anti muggen ...

Sep 05, 2017·Ontdek welke 25 planten tegen muggen werken, zodat je weet wat helpt tegen muggen en wat je moet doen om muggen weg te houden. arrow_drop_up arrow_drop_down. edit Edit blog dashboard Dashboard tune Settings palette Website Design web Blog cached on Sun. 28 Mar 20:49, Renew cache Home.

30 planten tegen muggen | Ik woon fijn

Mar 23, 2020·Planten tegen muggen zijn niet voor niets populair. Hoewel ze minder effectief zijn dan een klamboe, helpen ze wel om muggen buiten de deur te houden. Veel planten tkegen muggen zijn het effectiefst als je de blaadjes kneust en over je huid wrijft. Maar er zijn ook planten die muggen verjagen zonder dat je er nog iets voor hoeft te doen.

De 6 beste planten tegen muggen | Lepona Tuinarrangeurs

Aug 24, 2017·Planten tegen muggen. Deze planten tegen muggen zijn een prachtige aanvulling in je tuin, terras, balkon of de vensterbank. Je kunt ook enkele blaadjes en takjes in je slaapkamer leggen of ze kneuzen en over je huid wrijven. 1. Goudsbloem. Op de foto hierboven zie je de Goudsbloem. Dit is een mooie, kleurrijk bloeiende plant met een medicinale ...

welke planten werken tegen muggen? | Merkens Tuincentrum

Het is zomer! De zon schijnt, de temperatuur gaat omhoog. Tot in de late uurtjes is het lekker vertoeven in de tuin of op balkon. Totdat je lastiggevallen wordt door die vervelend zoemende en prikkende muggen. Geen paniek! Deze planten werken goed tegen muggen. 1. Planten die ruiken naar citroen werken tegen muggen. Muggen komen op onze geur af.