diy konijnenafweermiddel

Productieomgeving

Samenwerkende partner

Konijnenhok zelf maken - BunnyBunch | Konijnen en knaagdieren- diy konijnenafweermiddel ,Konijnenhokken zijn in alle soorten en maten te koop. Van een kleine traliekooi tot een ruime konijnenvilla met een vaste ren. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat dat konijnenhok niet precies zijn wat je wil, of dat je die gewoon veel te duur vind.Konijnenren maken hoe doe je dat? (Bouwtekening en tips)Sep 04, 2014·Er komen toch wel wat meer dingen kijken bij het maken van een konijnenren. Je hebt vaak wat meer onderdelen nodig dan je in eerste instantie denkt omdat de veiligheid van je konijn wel gegarandeerd moet worden.Konijnen afweermiddel - Tuinadvies

Enkele tips bij de aanschaf van soorten konijnen. Konijnen om te slachten of als sierkonijn zoals dwergkonijnen kopen.

Konijnen Schoonmaakmiddelen | DRD Knaagdierwinkel

Alles wat u nodig heeft voor een hygiënische konijnen omgeving. Van kooireinigers tot omgevingsreinigers. Hygiëne is zeer belangrijk bij het houden van konijnen. Een goede hygiëne zorgt ervoor dat schadelijke ziektekiemen geen kans maken. Wist u dat de lu

DIY: maak een plaatsbesparend konijnenverblijf + leuk ...

DIY: maak een plaatsbesparend konijnenverblijf + leuk speelgoed. Konijnenverblijf. We wonen nu een maand in ons huis en de eerste klusjes zijn achter de rug. Prioriteit was een nieuw konijnenhok omdat het oude hok kapot gegaan was tijdens de verhuis. Ik ging sowieso een nieuw kopen maar het was niet op tijd binnen gekomen bij de dierenspeciaalzaak.

Tips tegen de kou voor konijnen | Foreverpetite

Nov 28, 2010·Tips. Zorg dat het niet tocht in het hok en zorg dat er geen wind in kan komen. Konijnen kunnen goed tegen kou, maar absoluut niet tegen tocht! Leg veel stro in het hok hoe meer hoe beter.

Zelf konijnenspeeltjes maken - wikiHow

Dec 01, 2016·Leg iets neer waar het konijn aan kan krabben. Als je konijn vaak in het tapijt graaft, kun je een grasmat op de vloer leggen. Het geeft je konijn de kans om te krabben en graven, zonder het tapijt of de vloer in je huis te beschadigen.. Leg een stapel fleecedekens neer …

Konijnenhok maken doe het zelf in 5 stappen (gratis ...

Dec 02, 2013·Een konijnenhok maken is het beste alternatief voor het kopen van een konijnenhok.Voor je een hok voor je konijnen gaat maken is het belangrijk om te weten welke konijnen je wil gaan houden. Daarna moet je meteen bedenken wat de locatie van je konijnenhok moet worden.

Zelf een konijnenren maken met een bouwtekening? Dat is ...

Zelf goedkoop een konijnenren bouwen met een tekening. Als jij zelf een konijnenren wil gaan bouwen met een tekening, dan heb je je vast ook al een klein beetje georiënteerd in de aanschaf van een konijnenren voor buiten.

Maak zelf je konijnenhok of konijnenren - SKIL

Om te voorkomen dat je konijn in de grond graaft, kun je een bodemplaat in het konijnenhok maken. Wil je jouw konijn wel laten graven, dan is het verstandig om stevig gaas in te graven (± 20 cm diep) zodat het konijn wel kan graven, maar niet kan ontsnappen.